20 Mayıs 2012 Pazar Saat 02:52

Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SAADET GENÇLİK HIZ KESMİYOR
16 Şubat 2012 Perşembe Saat 06:35
‘’Bir Ülkenin Gücü Parası, Tankı, Topu, Tüfeği değildir, İmanlı ve inançlı Evlatlarıdır. Bu Evlatları Şuurlu Öğretmenler yetiştirecektir’’

Saadet partisi Hatay Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali AKSOY ve Yönetim kurulu Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞDER) Hatay Şube Başkanı ibrahim Hakkı Demirli ve Başkan Yardımcısı
Hüseyin Temizkan'ı Makamında ziyaret etti.Ziyaret isteklerini kabul ettiklerinden Dolayı Teşekkürlerini bildiren AKSOY : ÖĞDER'İN Fiilen eğitim ve öğretim kadrolarında hizmet veren, vermiş olan veya hizmet verme niteliğine sahip olan eğitimcilerin, öğretim görevlilerinin,öğretmenlerin maddi ve manevi imkanlarını bütünleştirerek ülkemizin maddi ve manevi kalkınmasına, gelişmesine, gençlerimizin bütün insanlığa örnek nesiller olarak yetiştirilmesine katkı sağladığını, mesleki ve her türlü dayanışmayı ve yardımlaşmayı geliştirmek, tecrübeleri paylaşmak, varlıklı hayırsever insanlarımızın kaynakları ile eğitim camiasının bilgi ve tecrübelerini buluşturarak hayra vesile olmak, eğitim mensuplarının bilgi, görgü ve genel kültürlerini artırmak, özel ihtisas sahibi eğitimcilerin yetiştirilmesine yardımcı olmak ve ülkemizin her zaman muhtaç olduğu maddi ve manevi eğitimine tüm imkânlarını kullanarak destek olmak, milli ve manevi değerlerimizin korunması için her türlü faaliyette bulunmak, benzer hassasiyetlere sahip Olduğunu Belirtti.Ayrıca Rahmetli Prof.Dr Necmettin ERBAKAN hocamızın’da Dediği Gibi ‘’Bir Ülkenin Gücü Parası, Tankı, Topu, Tüfeği değildir, İmanlı ve inançlı Evlatlarıdır. Bu Evlatları Şuurlu Öğretmenler yetiştirecektir’’ Sözünü Hatırlatan AKSOY gençliğimize verdikler önem ve katkıdan dolayı teşekkür etti.
 Ziyaretlerinden Dolayı Memnuniyetini ve Teşekkürlerini bildiren ÖĞDER Şube Başkanı Demirli ; ''Amacımız başta bize emanet edilen yavrularımız olmak üzere bu ülkede yaşayan bütün insanlarımızın ve tüm insanlığın saadetidir. Bu nedenle biz insan eğitimini önemsiyor, Önce Ahlâk ve Maneviyat prensibi doğrultusunda nesillerin hayırlı nesiller olarak yetişmesini arzu ediyoruz.
İyi insan olmak, herkesin iyiliğini ve saadetini istemekle mümkündür. İnsanın iyi insan olmasını sağlayacak en önemli süreç, eğitim sürecidir. Biz bu sürecin maneviyatçılık temelinde yürütülmesini arzu ediyoruz. Bundan dolayı eğitim siyasetimizin temelinde doğrunun, iyi ve güzelin, faydalının ve adaletin öğretilmesi, Allah´tan korkan, Allah rızası için iş yapan nesiller yetiştirilmesi olmasını istiyoruz.
 Bunun için de iki sebepten dolayı çalışmak mecburiyetindeyiz: İnancımız gereği; insan eşrefi mahlûkat olarak yaratılmıştır. Bu yaratılışın gereği olarak toplumda iyinin ve güzelin, doğrunun, faydalının, adaletin hâkim olması için çalışılması bir insanlık görevidir. Ayrıca bu ülkenin % 99´u Müslüman´dır. Bizler de Müslümanlarız. Sahip olduğumuz inanç değerleri bakımından da çalışmaya mecburuz. Bu inanç bize insanların hayırlısı insanlara faydası dokunandır sorumluluğunu yüklemektedir. Bu da çalışmamızı gerektirmektedir. Yukarıda belirtilen bu iki sebepten dolayı çalışmak mecburiyetindeyiz.'' Dedi

Bu yaz toplam 117 defa okundu.
Bookmark and Share
Bu Yazya Henz Yorum Eklenmemi.
Köşe Yazıları
Necmettin ÇALIŞKAN
BİTMEYEN ACI; ERİTRE
Mustafa HAFİF
A'RAF SÜRESİ 27-35
Selim DEMİRLİ
MÜSLÜMAN VE HEDEF
Meltem KURTOĞLU
Ammar ibni Yâsir (RA)