20 Mayıs 2012 Pazar Saat 02:51

Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
OSMAN ŞİMŞEK DÖNEMİ
16 Şubat 2012 Perşembe Saat 07:05
ŞİMŞEK "öncelikle sorunlarını tespit edip, eksikleri, aksaklıkları belirleyip devletimizin temel kuralları, kanunları ölçüsünde, mevzuata uygun olarak çalışacağız."

Gazetemiz İmtiyaz sahibi Fahri Serdar ÖZAL'ın hayırlı olsun ziyaretnde öncelikle kök problemlerin çözümüne çelışacaklarını belirten ŞİMŞEK, bu sorunların ciddi ve bilimsel projelerle çözüleceğini belirtti.  ŞİMŞEK “öncelikle Hatay Milli Eğitimini ve sorunlarını tespit edip, eksikleri, aksaklıkları belirleyip Devletimizin temel kuralları, kanunları ölçüsünde, mevzuata uygun  olarak çalışacağız. Hatay Milli Eğitim camiasını istekli ve çalışkan olarak gördüm. Bu camia ile uygun çalışarak sıkıntılar ve sorunlar çözülecektir. Yapıcı her türlü eleştiriye açığız.” dedi

Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Osman ŞİMŞEK,  İl Eğitim Denetmenleri, Merkez, Belde ve Okul Müdürleri ile tanışma toplantıları düzenledi.

Antakya Öğretmenevinde ve  Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantılarda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Osman ŞİMŞEK, okulun işlevlerini açıklayarak herkesin kamu görevi yaptığını, bu anlamda her bir çalışanın bütünün bir parçası olduğunu vurguladı. Birlik ve beraberliğin öneminin dile getirdi.
 Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Osman ŞİMŞEK, eğitimde idareciliğin işlevi ve liderliğin önemini dile getirdi. Eğitim öğretim ile ilgili beklentilerin ve çalışma stratejisinin öneminin okul müdürleri ile karşılıklı diyalog halinde dile geldiği toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Osman ŞİMŞEK ayrıca eğitim öğretim sürecindeki hedefler üzerinde durdu.

Harbiye beldesindeki General Refet Bele İlköğretim Okulu, Asım Gündüz İlköğretim Okulu, Selman Nasır Eskiocak İlköğretim Okulu ile Harbiye Lisesini ziyaret ederek bu okullarda incelemelerde bulundu. İncelemelerde okulların fiziki yapısı ve eğitim öğretim ile ilgili bilgi aldı.

Okullardaki idareci ve öğretmenlerle bir süre sohbet eden Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Osman ŞİMŞEK “Eğitim-öğretim sürecinde okul-sosyal çevre ve veli-aile işbirliğinin sağlanması çok önemlidir. Bunun için işbirliğini önemsiyoruz. Bu koordinasyon sağlandığı takdirde eğitim öğretimden olumlu sonuç almak

Bu yaz toplam 380 defa okundu.
Bookmark and Share
Bu Yazya Henz Yorum Eklenmemi.
Köşe Yazıları
Necmettin ÇALIŞKAN
BİTMEYEN ACI; ERİTRE
Mustafa HAFİF
A'RAF SÜRESİ 27-35
Selim DEMİRLİ
MÜSLÜMAN VE HEDEF
Meltem KURTOĞLU
Ammar ibni Yâsir (RA)