20 Mayıs 2012 Pazar Saat 02:35

Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HESOB BAŞKANI KADİR TEKSÖZ:
04 Kasım 2011 Cuma Saat 14:18
Şehit düşen kardeşlerimize ve Van’da deprem felaketi sonucu hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Kadir Teksöz, dün yazılı olarak yayınladığı açıklamada, önemli mesajlar verdi ve bayram sevinciyle daha çok kucaklaşılması gerektiğine dikkat çekti.

Ülkedeki terör ve deprem felaketi olayına da değinen Teksöz, yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Bildiğiniz gibi ülke olarak son zamanlarda birçok üzücü olaylar yaşadık. Bir yandan şehitlerimize üzüldük, diğer yandan da depremde hayatlarını kaybeden ve o korku dolu anları yaşayan vatandaşlarımıza üzüldük.

Kurban Bayramı vesilesiyle şehit düşen kardeşlerimize ve Van’da meydana gelen deprem felaketi sonucu hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Yarın hep birlikte kutlayacağımız Kurban Bayramında herkesin birbirleriyle kucaklaşacağını umut ediyorum.

Birlik ve beraberliğe her zamankinden fazla ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, daha çok kenetlenmeliyiz ve daha çok kucaklaşmalıyız.

Bu tür olayların bir daha yaşanmamasını diliyorum ve ayrıca esnaflarımızın, Hatay halkımızın ve Tüm İslam aleminin Kurban Bayramını yürekten kutluyorum.”dedi.

Bu yaz toplam 429 defa okundu.
Bookmark and Share
Bu Yazya Henz Yorum Eklenmemi.
Köşe Yazıları
Necmettin ÇALIŞKAN
BİTMEYEN ACI; ERİTRE
Mustafa HAFİF
A'RAF SÜRESİ 27-35
Selim DEMİRLİ
MÜSLÜMAN VE HEDEF
Meltem KURTOĞLU
Ammar ibni Yâsir (RA)