20 Mayıs 2012 Pazar Saat 02:26

Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GSİM TÜTÜNCÜOĞLU
05 Eyll 2011 Pazartesi Saat 07:46
Şimdi spordaki engelleri yok etme zamanı' parolasıyla tüm engellilere ulaşarak onların toplumla kaynaşmasını sağlayacağız.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ali Rıza Tütüncüoğlu, ketteki engellileri spor ve eğitim ile hayata bağlayacaklarını söyledi.
Tütüncüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gençlik Hizmetleri Spor Genel Müdürlüğü, Başbakanlık Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu, Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) ve Hatay Valiliği'nin katkılarıyla kentteki tüm engellilere ücretsiz olarak spor yaptıracaklarını kaydetti.
DOĞAKA'ya sundukları proje ile engellileri spor yaptıracaklarını ifade eden Tütüncüoğlu, şöyle devam etti:
''Kentimizde bulunan 15-24 yaş grubu engellilere, badminton, satranç, oturarak voleybol branşlarında ücretsiz eğitim vereceğiz. Ayrıca, kurs döneminde engellilere yönelik tiyatro, sinema, piknik ve panel gibi etkinlikler yapacağız. Tüm hedefimiz, kentteki engellileri spor ve eğitimle hayata bağlayacağız. 'Şimdi spordaki engelleri yok etme zamanı' parolasıyla tüm engellilere ulaşarak onların toplumla kaynaşmasını sağlayacağız.''
Tütüncüoğlu, engellilere pozitif ayrımcılık yapacaklarını, kursları deneyimli eğitimcilerin vereceğini de sözlerine ekledi.

Bu yaz toplam 707 defa okundu.
Bookmark and Share
ekrem
pek inandırıcı bulmadım
futbol oynuyan genç kardeşlerimize saha sağlayamayan gençlik spor ilmüdürü tütüncü bu sözleri pek inandırıcı bulamadım hatayda entereman yapacak saha yokken nasıl sağlıcak bunu anlamak mumkündeyil
08 Eyll 2011 Perşembe Saat 03:44
Köşe Yazıları
Necmettin ÇALIŞKAN
BİTMEYEN ACI; ERİTRE
Mustafa HAFİF
A'RAF SÜRESİ 27-35
Selim DEMİRLİ
MÜSLÜMAN VE HEDEF
Meltem KURTOĞLU
Ammar ibni Yâsir (RA)
Selami ÇEKİÇ
Farklı Hayat 125